neděle 8. října 2017

Čarodějnice z Velsmary

Byla chladná letní noc když se Mary dostala z Velsmary do lidského světa. Velsmary je její rodný svět. Ale nějak se ji povedlo se dostat do lidského světa. Tyto dva světy jsou neprůchozí, takže se záhadně ocitla v lidském světě. Mezi těmito světy neexistuje nic jako dimenzionální brána. Takže to byla ještě větší záhada jak se to stalo. Byla zvyklá na svůj svět. Ještě větší problém byl, že byla uvězněna v lidském světě v pravé své podobě. Byla zvyklá na čerstvý vzduch a krásu svého světa. Na rostliny všeho druhu a čistou barevnou vodu na své kamarády víly a čaroděje. Navíc milovala jednoho napůl elfa napůl víláka. Ano láska k němu byla veliká. Takže byla zmatena a zprvu nevěděla kde je. Myslela si, že se ocitla v nějaké části svého světa, kterou ještě nezn, ale nebylo tomu tak, ale ona to nevěděla, že je mimo svůj svět. Neznla pojem třeba, auto, dům. Nevěděla co to je. Ano viděla nějakou pro ni divnou přírodu, ale neznala tento druh přírody. Byla pro ni moc temná. U nich bylo vše v barvách. Barevné stromy, voda, vzduch, zvířata. Takže tento svět pro ni byl zděšení. Zděsila se té ponuré temnoty a to, že se ji hůř dýchalo. Najednou se nemohla nadechnout. Ztráta vědomí.



..........

Ale jsou zvyklý žít ve stromech a květinách, ale tyto květiny byli moc malé na jejich poměry, a strpmy taky. Nemohla dýchat tak padla do bezvědomý. Našel ji jeden hoch co měl i sestru. Sice byla pro něj byla divná, ale v nadpřirozeno zlehka věřil a jeho sestra tím byla posedlá. Nejprve si myslel, že to má být nějaký divný kostých na halloween, ale halloween měl být až následující týden. Takže to bylo vážně divné k tomu vedle ni leželo divné barevné koště, které se k halloweenu nehodilo. Takže to bylo velmi zvláštní. A velikostí moc jako člověk nevypadala. Vypadala jako dospělé dítě. Takže ji donesl k sobě domů pro svou sestru. Žil se svou sestrou a miloval ji. Sesterská láska, která se v lidském světě moc nevidí. Ale ne, že by spolu spali jen se měli rádi jako bratr a sestra. Takže nic mezi nimi nebylo. Ale i tak byli jako nejlepší přátelé, více než bratr a sestra. Jejich vztah byl zvláštní a lidé je moc nechápali. Též se lišili od společnosti. Oba vyli vegeteriáni a uctívali přírodu a zvířata pro ně byli posvátný. Měli raději přírodu a zvířata než lidi. Dalo by se říci, že mezi lidmi nebyli moc vítáni. 



Donesl ji domu jako novou kamarádku své sestře. Vzal ji do své rodiny. Byla zvláštní jako oni. Moc přátel neměli. Položil ji do své postele, protože zatím neměl kam ji dát. Takže ji musel v jejich domě připravit pokoj. Byl tam jeden opuštěný co se mohl použít pro neznámou dívku. Jeho sestra byla démon též uvězněna v lidském světě jako neznámá dívka, jenže svou sestru bral jako člověka. Neodsuzoval ji ani nebral za blázna on sám byl jiný, ale nechtěl si to přiznat. Jeho sestra Bellary vtrhla do jeho pokoje. " Kdo to je?" zděsila se. Bála se lidí i všeho co neznala. Jako démon najednou ucítila přítomnost neznámého druhu bytosti, ale ne lidskou vůni. To ji vyděsilo ještě více. Znala jen svůj svět ze, kterěho pocházela a ten lidský. Ale jiné světy neznala. Jenže jeho sestru seslali na zem pro vyhubení lidstva, ale to ještě nevěděla, že Mary má stejný úkol jako ona. Vlastně ani Mary o svém úkolu nevěděla. Takže je to teď jedno. "Není člověk." pronesla Bellary ke svému bratru Annymu. "Cože? No vypadá jinak..." musel přiznat. " No vlastně mne to napadlo. Při jejím vzhledu." dodal zamyšleně. " Ale tento druh bytosti neznám." pronesla Bellary. " Aha. Takže ji do rodiny nechceš? Já ti chtěl udělat radost" pronesl její bratr. " Chci. Chci ji prozkoumat a zjistit více informací o tomto druhu" pronesla teď už nadšeně. "Bude má nová kamarádka. Připrav ji pokoj" řekla svým líbezným hlasem. Takže začal řešit postel. Tu sehnal od kamaráda. A zbytek chce nechat na ní až se probere. Mary se probrala skoro na halloween po týdnu. " Jak se jmenuješ? Já jsem tvá nová rodina." pronesl k ní on. A Bellary se hned musela ozvat. " A má" dodala. " Já jsem čarodějnice Mary." pronesla znateně. " Kde to jsem? " pronesla Mary. "  Toto je lidský svět prosím. A mám pro tebe kamarádku co jsem ti vytvořila. Snad se budete mít rádi." řekla Bellary s úsměvem ve tváři.


"Toto je Shary. Víla. Sice lehce uměle vytvořena, ale je hodná. Spíše jsem ji dostala sem z jejího světa" pronesla Bellary. Nakonec se všichni skamarádili. Byla to dobrá rodina. Měli se tam všichni rádi. Jenže Mary chtěla zpět do svého světa. Nakonec Mary přišla na své poslání a s Bellary zničili svět lidi. Nakonec se Mary povedlo dostat zpět do svého světa díky tomu, že její láska ji vrátila zpět domů. Bylo to nečekané takže se nemohla rozloučit se svými přáteli z lidského světa. Ukecala ho aby se za ty dva lidi přimluvil. No lidi démon, víla, člověk. Bylo ji pak řečeno, že tyto světy už jsou díky zničení lidského světa průchozí a, že se mohou navštěvovat. 

1 komentář: